שלח תשובה

זירת השאלות

293
צפיות
22
תשובות

שגיאה לא ברורה:

,‏ 21 באפריל, 2004

שלום לכולם!
אני לא יודע מה השגיאה הזאת אומרת…

Error Type:
(0x80020009)
Exception occurred.

הדף עבד מעולה רק לפעמים זה בא והולך…
מה זה?


תודה, אלברט

תגיות:

22 תשובות

  1. albert הגיב:

    על זאת:
    על זה:

    Response.Write("<span class=""dasim_from"">"&rs("user_name")&"</span> ")

    אבל הבעיה לא הייתה מקודם ואף אחד לא שינה משהו…
    פתאום זה הופיע…
    מה זה?

  2. Shadocan הגיב:

    יכול להיות שהמסד נתונים פתוח?
    זתומרת הטבלא הספציפית שאתה מוציא ממנה?
    אני זוכר את השגיאה הזאת אצלי הופיעה הרבה ואחת הבעיות שהיו זה שהטבלא הייתה פתוחה (האתר על המחשב שלי)
    יכול להיות שאני סתם טועה ומרגיש חכם אבל שווה לך לנסות

  3. albert הגיב:

    =>
    מצאתי את הבעיה, הבעיה הייתה משהו בלולאה שבניתי.. היא נפתרה.. תודה בכל מקרה.
    עכשיו שאלה אחרת והכי חשובה:
    איך אני בונה מפה לאתר?

    תודה, אלברט

  4. albert הגיב:

    אמרו לי לבנות מפה לאתר שלי…
    איך בדיוק אני אמור לעשות את זה?

  5. mrmistory הגיב:

    כמו מפת דרכים אז יש בכל באתרים גם..
    מפה.

  6. albert הגיב:

    יופי, אבל השאלה היא: אך בונים?
    כלומר, איך כאילו זה צריך להיראות באופן בסיסי?
    מבינים אותי?

  7. albert הגיב:

    אולי תביא דוגמא לאתר כזה?
    תודה מראש

  8. הנה
    דוגמא

    מטרת המפה היא לפשט את הגישה לאיזורים הנידחים באתר (לתת תמונה כללית לגולש מה נמצא תחת מה), ובעיקר לסייע למנועי חיפוש למפות את מבנה האתר.

  9. ניר טייב הגיב:

    בקלות…
    כמו שיש לנו כאן במאמר על תפריט פופ-אפ אז אפשר לשנות את הפונקציה לכך שתעשה הצגה של התוכן והסתרתו ע"י DISPLAY

    function showHideTable(id){
    var obj = document.getElementById(id)
    obj.style.display=(obj.style.display=="none"?"display":"none")
    }

    וכמובן אך תשכח להוריד את ה-position מה-CSS

    מפת אתר זה בדיוק כמו מבנה של פורום רקורסיבי (רק שאפשר בלי מסד נתונים)

  10. albert הגיב:

    מה?
    א. תודה ל-השפוי האחרון…
    ב. לניר המלך:
    ממש לא הבנתי מה הקשר?! מה קשור פונק’ של הצגה/הסתרה של קטע מסויים לבין מפת אתר?
    אגב, אני משתמש בפונקצייה הזאת בהרבה חלקים באתר שלי, אבל אני לא ממש מבין את התחביר של הדבר… בפונקציה, אתה יכול להסביר לי לעומק מה אומרת השורה:

    obj.style.display=="none"?"display":"none")

    מה הכוונה של סימן השאלה ושתי נקודותיים וכו’..?
    זה כאילו תנאי? כי יש "שווה שווה"…. אני רק מבין שזה אומר לעשות לתכונה display את הערכים none ו- display….
    אבל שוב, מה הכוונה של כל הסימנים האלה…?

    תודה, אלברט

  11. albert הגיב:

    ואם אפשר:
    מהי פונקציה רקרוסיבית?
    קראתי את המאמר שלך על פורום רקרוסיבי, אבל לא ממש הבנתי אותו….

  12. ניר טייב הגיב:

    מצטער…
    אין קשר לרקורסיה והשאר…

    בקשר למה ששאלת
    זה תנאי טרינארי (כך הסבירו לי בתפוז ששאלתי מה זה תנאי טרינארי)
    הוא בעצם בודק אם ה-DISPLAY של האלמנט נמצא ב-NONE אז הוא יעשה אותו כ-BLOCK (טעות קטנה שלי בקוד הקודם ) ואם הוא לא ב-NONE אז שיעשה אותו כ-NONE


    obj.style.display=="none"?"block":"none")

    ויש קשר כי אם הבנתי אז התכוונת לזה עם הפלוסים בצד בקישור שהשפוי הביא נכון ?

  13. ניר טייב הגיב:

    פונקציה רקורסיבית זו
    פונקציה שחוזרת על עצמה עד שתנאי מסוים מתמלא לדוגמא עצרת.
    במקרה שלנו הפונקציה חוזרת על עצמה עד שאין ילדים לתגובה/הודעה מסוימת..

  14. albert הגיב:

    לא, לא… לא לזה התכוונתי….
    ותודה רבה על ההסבר על תנאי טרינארי!
    אבל עדיין לא הבנתי איך בונים פורום רקרוסיבי..?

  15. ניר טייב הגיב:

    כנס
    אני במאמר כתבתי את מה שאני יודע אתה מוזמן להיכנס בקישור הבא:
    שני תותחי ASP שנכנסו ל-FAQ של פורום ASP בתפוז (דגון ואוריקס)
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=130&QID=2226

    כאן יש הסבר יותר מפורט

  16. אוריקס הגיב:

    תודה על המחמאה
    אבל איפה אני ואיפה דגון

  17. ניר טייב הגיב:

    דגון בונה את microsoft ואתה מנהל את
    הפורום שלנו 😉

  18. ניר טייב הגיב:

    הכוונה הייתה לאתר של מייקרוסופט
    אבל בציניות… למרות שהוא מגיע לרמה שלהם לפי המאמרים שקרתי ב-faq של תפוז…

שלח תשובה