שלח תשובה

זירת השאלות

197
צפיות
14
תשובות

איך אפשר להעלות קבצים….?

,‏ 22 באפריל, 2004

אני בונה פרום ולא יודע איך אני יכול לבנות אופציה של העלאת (UPLOAD) תמונות וכו’
אשמח אם משהו יודע ויכול לעזור…..תודה

תגיות:

14 תשובות

  1. שולחי הגיב:

    אז ככה
    יש שתי קומפוננטות להעלאת קבצים: aspupload ו aspsmartupload, אתה צריך לבדוק באיזו מהן השרת שלך תומך (יש סיכוי גדול שבשתיהן).

    תכנס לאתרים שלהם, יש שם ריפרנס טוב…

  2. בוב הגיב:

    וואלה תודה… אבל….
    קראתי את העמודים ודי הבנתי את הרעיון אבל לא הצלחתי לבצע
    אם משהו יכול לסביר את זה בצורה פשוטה יותר אני אשמח……

  3. בוב הגיב:

    ok אז שאלה אחרת….
    אני צריך קובץ שיקרה UPLOAD.ASP או שהוא קיים בסרבר?

  4. ניר טייב הגיב:

    אתה צריך שיהיה
    לך קובץ שבתוכו יהיה את הקוד של העלאת הקבצים… השם שלו במקרה הזה לא חשוב (לעומת GLOBAL עזה שכן חשוב…)

  5. בוב הגיב:

    וואלה תודה…אגב
    יכול להיות שה GLOBAL.ASA שלי לא עובד כי הוא בברינקסטר חינמי?

  6. ניר טייב הגיב:

    קבצי גולבל עזה עובדים בברינקסטר
    או לפחות עבדו…

  7. בוב הגיב:

    global.asa לא מתפקד
    יש לי חבילה חינמית בברינקסטר
    זה ה global.asa שלי:


    <script language="vbscript">
    Sub Application_OnStart
    Application("Total_Users") = 0
    Application("Current_Users") = 0
    End Sub

    Sub Session_OnStart
    Application.lock
    Application("Total_Users") = Application("Total_Users") + 1
    Application("Current_Users") = Application("Current_Users") + 1
    Application.unlock
    End Sub

    Sub Session_OnEnd
    Application.lock
    Application("Current_Users") = Application("Current_Users") – 1
    Application.unlock
    End Sub
    </script>


    וכך אני מנסה להציג את מספר המשתמשים:


    <%=Application("Total_Users")%>

    אבל זה פשוט לא מציג כלום…..מישהו…….

  8. tal_attaly הגיב:

    הקובץ בסדר, פשוט ברינקסטר חינמי לא
    תומך בגלובל אסא

שלח תשובה