שלח תשובה

זירת השאלות

15 תשובות

  1. MasterMind הגיב:

    עוד שאלה
    איך אני מעביר רשומה מטבלה לטבלה
    זאת אומרת ה ID זה 5 נגיד ויש לי שתי טבלאות
    אני רוצה להעביר את ה ID=5 מטבלה א’ לטבלה ב’
    עוד משהו איך אני עושה שמנהל יוכל לשרשר הודעות ???
    כלומר להעביר מטבלת הודעות לטבלת תגובות
    איך עושים את זה ??????????

  2. MasterMind הגיב:

    איפה ….
    חיפשתי אבל לא מצאתי אתה יכול להביא לי קישור
    ועוד משהו איך עושים ריענון לדף ב ASP ?????
    יש לי התנתקות (ממועדון חברים) אבל היא דורשת ריענון איך עושים ????

  3. אוריקס הגיב:

    אתה מוזמן להפסיק עם כל סימני השאלה
    האלו. אחד מספיק בכל פעם.
    זה מעצבן וגורם לאחרים לא לקרוא ולא לעזור.

  4. MasterMind הגיב:

    אוקיי
    אבל אני צריך את הקוד ב ASP יש לי את הקוד הזה ::

    <%

    if request.querystring("logout") = "yes" then
    session("LoginOK") = false
    response.redirect "/Forum/nonono.asp"
    end if
    %>


    וכשאני לוחץ על התנתקות רשום :


    Response object error ‘ASP 0156 : 80004005’

    Header Error

    /Forum/nonono.asp, line 69

    The HTTP headers are already written to the client browser. Any HTTP header modifications must be made before writing page content.


    ועדיין רשום את השם משתמש רק כשאני לוחץ עוד פעם השם משתמש משתנה לאורח ועדיין יש את הטעות שמוזכרת למעלה !
    איך אפשר לסדר את זה ?

  5. MasterMind הגיב:

    לא משנה את השאלה הראשונה סידרתי
    עכשיו לשאלה השנייה
    איך אני מעביר רשומות מטבלה א’ לטבלה ב’
    אני רוצה לעשות אפשרות של שירשור הודעות !
    איך עושים את זה ?

  6. אוריקס הגיב:

    משהו כזה:


    INSERT INTO tblTwo (fldOne, fldTwo, fldThree)
    SELECT one,two,three FROM tbl WHERE one=5

  7. ניר טייב הגיב:

    דווקא בהתחלה חשבתי select into
    צריך לעשות…אבל לא ידעתי אם זה נכון לכן לא כתבתי

  8. ניר טייב הגיב:

    דר"כ מה התחביר (נצל"ש )
    כי אני לא ממש מכיר את ההצהרה הזו…
    ראיתי אותה פעם אחת ב-FAQ של תפוז…
    תודה רבה

  9. MasterMind הגיב:

    אוקיי הבנתי
    ועוד משהו איך עושים חלוקה לעמודים בפורום לא רקורסיבי
    אני רוצה שנגיד יהיו 15 רשומות בדף !!
    ושלמטה יהיה רשום מספר דפים !!!
    כמו כאן למטה רק בקישור לא SELECT

  10. ניר טייב הגיב:

    אם זה בפורום DC אז אפשר
    להשתמש במאמר שיש כאן באתר על חלוקה לעמודים ברמת ה-ADO

  11. אוריקס הגיב:

    SELECT INTO זה דוגמא של חובב טניס
    אז אין מצב שזה לא נכון, הוא כתב את זה עבור MSSQL, לא בדקתי את זה אף פעם אבל זה צריך לעבוד גם באקסס.

    את הדוגמא השנייה אני כתבתי וזה עובד [בדוק].

    מצרף קובץ , כתוב בVBS לנוחיותכם.

    לשנות ל ZIP.

שלח תשובה