שלח תשובה

זירת השאלות

429
צפיות
20
תשובות

asp.net אני רוצה לעשות

,‏ 21 ביוני, 2004

שברגע שאני מעל כפתור מסוים הוא יהפוך כפתורים אחרים לנראים (visible=true)
אני נעזר ב – javascript mouseover אבל איך אני מבצע את הפעולה של הכפתורים האחרים אני לא יודע.
מקווה שהסברתי את עצמי טוב.



Button5.Attributes.Add("onMouseOver","”");


תודה על העזרה.

תגיות:

20 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    ב-JS אפשר לעשות
    משהו בסגנון של זה. אבל בתנאי שכל הכפתורים נמצאים תחת אותה תגית. נגיד DIV שקוראים לו "buttonLayer"

    <script>

    x = document.getElementById("buttonLayer").getElementsByTagName("Button")
    for (var i=0;i<x.length;i++)
    x[i].style.visibility = ‘visible’;

    </script>

  2. itay26 הגיב:

    אולי במקרה
    יש לך מושג איך מקשרים את זה ל – asp.net
    C#

    בתודה איתי.

  3. ניר טייב הגיב:

    אין לי מושג מצטער
    אני לא יודע ASP.NET
    בכל מקרה אני בטוח שאוריקס וירדן יעזרו לך במקרה הזה

  4. שני דברים
    1) אם אתה רוצה להשתמש בדוגמא של ניר פשוט תעשה משהו כזה:


    button5.Attributes.Add("onmouseover", "buttonsvisibility(values)");

    כאשר את values אתה יכול להכיל על ידי כל מה שאתה רוצה בצד השרת
    ופשוט תקרא לפונקציה של ניר בשם buttonvisibility

    2)אני אישית לא הבנתי בדיוק מה אתה רוצה לעשות אם תוכל להסביר יותר מפורט אני אראה אם אני אוכל לעזור לך יותר

  5. itay26 הגיב:

    יש לי 4 כפתורים
    אני רוצה שברגע שאני עובר עם העכבר מעל הראשון השאר יופיעו….

    אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

  6. ואתה רוצה שהם יפתחו בצד שרת או לקוח
    ?

  7. itay26 הגיב:

    לא משנה
    כמובן שעדיף בצד הלקוח..

    תודה רבה
    איתי.

  8. itay26 הגיב:

    אם אפשר…
    אני אשמח אם יש אתר שמסביר את כל הנושא של צד שרת או לקוח.

    תודה איתי.

  9. itay26 הגיב:

    יש לי עוד שאלה אם אפשר…
    מישהו יודע איך עושים drag and relay לאובייקטים ב – c# asp.net ?

    אני יודע שאפשר בעזרת javascript אם מישהו יודע איך עושים את זה ב- javascript אשמח לשמוע….

    בתודה
    איתי.

  10. itay26 הגיב:

    ניר עוד שאלה אם אפשר…
    אם אני מגדיר את התמונה ב – asp.net תחת from הוא לא מכיר אותה ב – javascript ??

    כי מישום מה הוא אומר שהוא לא מכיר ….

    תודה

  11. itay26 הגיב:

    זאת השגיאה
    Microsoft JScript runtime error: ‘moveMe’ is undefined

    לקחתי את הקוד מהמאמרים של javascript

    תודה על העזרה
    איתי

  12. itay26 הגיב:

    סליחה התבלבלתי
    from == form

    סליחה…(מרוב sql שאילתות).

    תודה
    בכל אופן.

    אם יש מישהו שיכול לעזור..

    תודה.

  13. תבדוק
    לפעמים שאתה מגדיר תמונה בasp.net אם אתה משתמש בusercontrol ויש עוד דברים הid של התמונה יכול להשתנות גם אם רשמת שהוא יהיה: moveme תבדוק מה הid של התמונה בלקוח, זאת אומרת תעשה בדיקת קוד מקור ותמצא את התמונה

    בכל מקרה תביא את הקוד אם זה לא יעזור

  14. itay26 הגיב:

    הנה הקוד…


    <asp:image id="moveMe" style="Z-INDEX: 131; LEFT:368px;POSITION: absolute; TOP: 184px" runat="server"
                    Width="40px" Height="32px"></asp:image>
    <script language="javascript">
    <!–
    function setLocation()
    {
    if(event.srcElement.id=="moveMe")//check if the image id is "moveMe"    
    {
    mouseover=true; /*Notice this line, you will see why its there later on.*/        
    leftpix=moveMe.style.pixelLeft;       
    toppix=moveMe.style.pixelTop;
    xcoor=event.clientX;
    ycoor=event.clientY;
    document.onmousemove=moveImage; //call the function moveImage
    }
    }
    function moveImage()
    {
    if(mouseover && event.button==1)
    {
    moveMe.style.pixelLeft=leftpix+event.clientX-xcoor // המיקום האופקי
    moveMe.style.pixelTop=toppix+event.clientY-ycoor // המיקום האנכי
    return false
    }
    }
    function mouseup()
    {
    mouseover=false /* remember this one? if you don’t look at the first function and the if in the second function. */
    }
    document.onmousedown=setLocation;
    document.onmouseup=mouseup;
    //–>
    </script>        
    </form>
    </body>
    </HTML>

    בנוסף הוספתי שורה ב – asp.net

    moveMe.Attributes.Add("OnClick","setLocation()");

  15. אתה שם לב
    שאתה לא צריך בכלל את האירוע onclick לתמונה, כאשר לוחצים על המסמך יש את הקוד שבודק האם לחצו על התמונה, כך שהOnclick של התמונה מיותר

    דבר שני, אני לא מבין למה אתה "מתעקש" לעשות זאת בשילוב asp.net מה שקורה בסוף אם תסתכל בקוד המקור של הדף פשוט הוא מוסיף לתמונה את המאפיין Onclick כך שאם אתה לא מכניס ערכים דרך השורה של הasp.net לפונקציה בJs הרי זה מיותר סתם להגדיר Onclick בשרת

    מקווה שהבנת

  16. itay26 הגיב:

    הבנתי תודה…
    אך עדיין משום מה גם בלי הקוד של ה – asp.net הוא לא מכיר ב – moveMe

    יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון ??

    תודה באמת על הכל
    איתי.


  17. העתקתי את הקוד אחד לאחד:

    <asp:image id="moveMe" style="Z-INDEX: 131; LEFT:368px;POSITION: absolute; TOP: 184px" runat="server"
                    Width="40px" Height="32px"></asp:image>
    <script language="javascript">
    <!–
    function setLocation()
    {
    if(event.srcElement.id=="moveMe")//check if the image id is "moveMe"    
    {
    mouseover=true; /*Notice this line, you will see why its there later on.*/        
    leftpix=moveMe.style.pixelLeft;        
    toppix=moveMe.style.pixelTop;
    xcoor=event.clientX;
    ycoor=event.clientY;
    document.onmousemove=moveImage; //call the function moveImage
    }
    }
    function moveImage()
    {
    if(mouseover && event.button==1)
    {
    moveMe.style.pixelLeft=leftpix+event.clientX-xcoor // המיקום האופקי
    moveMe.style.pixelTop=toppix+event.clientY-ycoor // המיקום האנכי
    return false
    }
    }
    function mouseup()
    {
    mouseover=false /* remember this one? if you don’t look at the first function and the if in the second function. */
    }
    document.onmousedown=setLocation;
    document.onmouseup=mouseup;
    //–>
    </script>        
    </form>
    </body>
    </HTML>

    וזה עובד לי

שלח תשובה