שלח תשובה

זירת השאלות

333
צפיות
37
תשובות

הודעה ראשונה שלי!!! (נושא CSS)

,‏ 24 ביוני, 2004

האם חייב להכניס את התגיות הבאות:


<style>
    .Black14
      {font-size: 14px;
      font-weight: normal;
      color: #FFFFFF;
      font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
      }
    .Black12
      {
      font-size: 12px;
      font-weight: normal;
      color: #FFFFFF;
      font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
      }
</style>


בין תגיות HEAD ???

תגיות:

37 תשובות

  1. נועם א הגיב:

    כתובות?!
    יש לי אתר (כתובת + שרת)
    ואני רוצה לקנות כתובת חדשה שתפנה לכתובת באתר שלי!

    שאלתי בחברת אחסון ואמרו לי שאני צריך לשלם תשלום לשנתיים על הכתובת
    + 10 דולר לחודש על ההפנייה ועל כתובות המייל!

    האם קיימת אפשרות שלא צריך לשלם את ה- 10 דולר האלה עם או בלי כתובות מייל!

  2. BuildHome הגיב:

    איזו חברת אכסון זו ?
    אני מניח שאין לך ממש אפשרות כי אתה תקוע בה.
    אלא אם כן תחליט לעבור לאחרת.

    זה כנראה בגלל שכבר יש לך כתובת משלך ואתה מעוניין באחת נוספת וזה מצריך הפנייה.
    לדעתי זו הגזמה במחיר עבור הפנייה ואימיילים.
    אחד האכסונים שלי נמצא בחו"ל ויש לי 2 דומיינים (אחד קיבלתי חינם) ואחד היה שלי וביצעתי לו חידוש דרך אותה חברה והם לא לקחו לי שקל על זה.

  3. BuildHome הגיב:

    אני מניח שהוא צריך גם כתובות דוא"ל
    בנוסף לכתובת הדומיין והפנייתו (כפי שהוא כתב).
    כמה כתובות דוא"ל אתה מקבל ואילו סוגים?

  4. נועם א הגיב:

    לא חייב כתובות מייל!
    האם ניתן לקנות רק כתובת אתר ולהפנות אותה לאתר שלי
    ולשלם רק על הכתובת?

  5. BuildHome הגיב:

    איזו כתובת (סיומת) אתה מעוניין
    לרכוש??

    אתה יכול לרכוש מחברה חיצונית שמתעסקת רק עם דומיינים או יחד עם דומיינים ולעשות הפנייה ל-DNS שלך.

  6. BuildHome הגיב:

    אז כנס לכתובת שניר הביא לך ותמצא
    את מה שאתה צריך שם כדי לרכוש את הדומיין הישראלי שלך.

    http://www.isoc.org.il/isoc_hebrew/hebrew.html

  7. נועם א הגיב:

    אני מצטער!
    חיפשתי אבל לא הצלחתי למצוא את המקום שמסביר על כך שברגע שאני קונה כתובת אני אוכל להפנות אותה לאן שאני רוצה!

    תודה לך

  8. ניר טייב הגיב:

    ע"פ התקן של W3
    ע"פ XHTML STRICT אתה מחויב להשתמש בזה בתגית ה-HEAD
    ולפתוח רק אחד כזה

  9. נועם א הגיב:

    שאלה לגבי הטופס!
    התחלתי את ההרשמה עכשיו אני צריך לדעת איפה אני
    מכניס את הכתובת של האתר שאני רוצה שלשם תפנה הכתובת!

    צירפתי תמונה עם עמוד בטופס. האם בזה מדובר?
    וכיצד אני ממלא אותו.

  10. נועם א הגיב:

    הסבר:
    אני רוצה לקנות כתובת במחיר שהם נותנים ושאני אוכל
    נגיד להפנות אותה לכתובת walla.co.il
    ללא תוספת תשלום על הפנייה!

    איפה אני רושם לאן להפנות את הכתובת שהם נותנים?

  11. prince01 הגיב:

    חידוש דומיין !
    יש לי דומיין שרכשתי לפני 4 שנים בערך .
    הוא עדיין רשום כ"עמוד בבנייה" למרות שהפסקתי לשלם עבור האחסון וכל החבילה מזמן ..

    את כל החבילה והדומיין הזמנתי דרך 012 , אוכל לחדש את הדומיין באמצעות חברה אחרת ללא תשלום ?

  12. BuildHome הגיב:

    ללא תשלום ?
    כלומר, אתה מצפה שחברה תרכוש עבורך דומיין ללא תשלום כאשר היא משלמת וטורחת לרשום אותו ולהפנות אותו ל-DNS שלך?
    כנראה שלא.

    זה יעלה לך ותלוי היכן תחדש.
    בין אם זה בחו"ל או בחברה בארץ.

  13. נועם א הגיב:

    אני עדין לא מבין!
    האם ניתן לרכוש כתובת ולא לשלם על הקישור של הכתובת לאתר אחר?

    תדוה לכולם כמובן

  14. נועם א הגיב:

    כמה שאלות ב- JS?!
    שאלה 1:
    האם חוקי לקרוא לשדה כזה:

    <input class=’InputBox’ type=’file’ name=’fileTXT’ size=’25’>

    בצורה כזו בקוד ב- JS:


    document.getElementById("fileTXT").value;

    או….

    שחייב ונכון הרבה יותר בצורות האלה:


    document.form1["fileTXT"].value;

    document.form1.fileTXT.value;

    document.getElementById("fileTXT").value;

    תודה רבה

  15. RiU הגיב:

    חוקי ונכון,
    גם בשיטה השנייה זה יעבוד

  16. ניר טייב הגיב:

    |X| הראשון לא יעבוד
    אתה צריך לתת לו גם ID בש ןfileTxt כדי ש-getElementById יוכל לעבוד

  17. נועם א הגיב:

    שאלה נוספת….
    איך אני שולח לפונקציה מהסוג הזה משתנים?


            oPic.onload =    function()
                            {
                                if (oPic.fileSize>750000)
                                {
                                    alert("גודל התמונה הינו: "+(oPic.fileSize/1024).toFixed(1)+ " קילו-ביט n אנא הכנס תמונה במשקל המתאים");
                                    document.form1["file"+I+"Check"].value = "no";
                                }
                                else
                                    document.form1["file"+I+"Check"].value = "";
                            }

  18. ניר טייב הגיב:

    שרשר שאלותיך
    לא נראה לי שאתה יכול כי אתה בעצם לא קורא לה אלא זה אירוע שמתרחש איך שהיא נטענת
    אבל אתה יכול לבנות פונקציה שמקבלת פרמטרים ולקרוא ב-onload ובכך תוכל לעביר פרמטרים

  19. BuildHome הגיב:

    תראה, על הדומיין אתה חייב לשלם
    ואם זה דומיין ישראלי אתה משלם 260 שקלים לשנתיים.
    האם התכוונת בנוגע להפניה של הדומיין לאתר אחר ? אם כן אז אתה לא משלם, זה חלק מהגדרת הדומיין שלך בעת רכישתו.

  20. נועם א הגיב:

    אתה בטוח?!
    איפה אני בדיוק רושם את זה? חיפשתי…

  21. נועם א הגיב:

    כן אני יודע ואז שאלתי אותך
    האם התמונה המצורפת זה המקום להכניס את פרטי האתר
    שאליו אני רוצה לקשר את הכתובת?

    תודה רבה לך פשוט אני לא כל כך בטוח

  22. BuildHome הגיב:

    אכן, זהו המקום שבו אתה מכניס את
    כתובת ה-DNS שלך.
    אם אינך יודע מהי הכתובת (בדר"כ יש שניים) אז בקש מחברת האכסון שלך את הכתובות והם צריכים להביא לך אותם ואז תכתוב אותם בשדות שמופיעים בתמונה שצירפת (לא שמתי לב אליה).

  23. נועם א הגיב:

    אההה סבבה! וזה כל הסיפור?
    לא צריך לשלם על הקישור הזה!

    אז למה לעזעזל חברות האיכסון לוקחות על זה כסף?

  24. BuildHome הגיב:

    הם לוקחים עמלה בתוספת לתשלום
    הדומיין. כלומר תשלום על הטירחה של ההפנייה ועדכון הכתובת באנטרנט ובעולם.
    כנראה היא רוצה להרוויח מכל דבר ועל כל אחד כיוון שעל דבר כזה ממש לא שווה לשלם.

  25. נועם א הגיב:

    לולאה על שדות?
    יש לי מספר שדות ב- FORM
    ואני רוצה בפונקציה של JS
    לרוץ על כל שדה ושדה על פי הסדר שלהם בטופס.
    כיצד אני עושה זאת?

    תודה

  26. ניר טייב הגיב:

    כך
    אבל זה רק על inputים שנמאצים בטופס

    <script language="javascript">
    var x = document.getElementById("FormId").getElementsByTagName("input")
    for (var i=0;i<x.length;x++){
    /// manipulation
    }
    </script>

  27. נועם א הגיב:

    תודה אבל כנראה
    שרשמת את ההודעה בדיוק שאני רשמתי!

    תודה בכל אופן.
    דרך אגב ניר אתה ממש עושה כאן עבודה טובה!
    קבל ח.ח.

שלח תשובה