שלח תשובה

זירת השאלות

26 תשובות

  1. אני לא חושב, אבל
    כשאתה יוצר רשומה חדשה <כשמישהו נרשם> אתה יכול לעשות בדיקה כזאת:

    if request.form("field1")="" then
      rs("field1")="nul" ‘ בכוונה רשמתי עם שגיאת כתיב. אני לא זוכר אם זאת מילה שמורה או לא
    else
      rs("field1")=request.form("field1")
    end if

    אותו דבר אתה יכול לעשות בשליפה של הנתונים. אם למשל השדה במסד ריק, ובמקום לא להציג כלום, אתה רוצה שיהיה רשום משהו מסויים, אתה יכולה לעשות כך:

    if rs("field1")="" then
      response.write "There is not something to show"
    else
      response.write rs("field1")
    end if

    שים לב, הרבה יותר יעיל להשתמש בשיטה הראשונה מאשר בשנייה. זאת משום שהוספת הנתונים מתבצעת פעם אחת, ואילו הצגתם מתבצעת מספר רב יותר של פעמים.

  2. MasterMind הגיב:

    כנס
    לתצוגת עיצוב ואז סתכל בתמונה

  3. פחן הגיב:

    ברור שדרך הדטה בייס עצמו
    זה לא בעייה .השאלה שלי האם ניתן ע"י קוד לשנות ערך ברירת מחדל של שדה קיים בדטה בייס כמו שניתן לבנות טבלה באופן דינמי (ע"י קוד asp) וכו’.
    דרך אגב-תודה למנסים לעזור.

  4. האפשרות היחידה שלך
    היא לעשות את מה שהצעתי לך. אם אתה מתכוון שעל ידי קוד תוכל לשנות את הערך ב- DB עצמו (איפה שהחץ בתמונה שצרפת), התשובה היא לא (בעזרת ASP).

  5. פחן הגיב:

    שאלה נוספת בהעלאת דטה בייס
    יש לי דטה בייס ששוקל 14 מגה כל פעם שאני מוריד אותו לשידרוגים ותיקונים ואח"כ מעלה אותו הוא תוקע לי את האתר לכמה שעות ורושם על השורה של פתיחת הקישור לדטה בייס
    שגיאה


    Unspecified error

    כמו כן הוא מוסיף לי לדטה בייס עוד קובץ של 1 k
    עם סיומת ldb
    מה עושים עם זה

  6. אוריקס הגיב:

    מוזר…
    נסה לעשות את אותו הנסיון עם מסדי נתונים רזים ותראה מה התוצאה..

  7. אממממ
    הסיומת ldb שמתווסף זה קובץ זמני, והוא "נעלם" כמה שניות לאחר שאתה סוגר את האקסס. זה פשוט קובץ גיבוי שנוצר אוטומטי (הערות או הארות למייקרוסופט, לא אלי 🙂  )
    בנוגע לשגיאה, זה קצת מצחיק לקרוא את השגיאה, כי זה כמו שאני אגיד לך "אני שמח, אבל לא יודע על מה". תדבר עם חברת האחסון שלך מה פשר השגיאה. יכול להיות שעברת את מכסת התעבורה היומית. אני מציע לך לפנות לחברת האחסון שלך ולשאול אותם.

  8. לא…אני מכיר את השגיאה…
    השגיאה הזו קורת לרוב בשרתים חינמים, מכיוון שיש המון אנשים שלא סוגרים את החיבורים שלהם.
    בעקבות כך, השרת מקבל עומס רב והוא מפסיק את העבודה עם בסיסי נתונים לכמה דק’.

    חכה כמה דקות שהשרת שלך יתאפס על עצמו ואז תפעיל את הדף מחדש.

  9. פחן הגיב:

    דוקא אני מאכסן
    בחסרת אכסון אמינה ועולה כסף.
    החברה אמרה לי שאפסיק להעלות דטה בייסים וניתן לעשות הכל דרך קוד על דטה בייס בלי להוריד ולהעלות.
    האםוהי תשובה משכנעת?

  10. בהחלט לא!
    זאת זכותך לבצע שינויים במסד, וזה מראה על חוסר מקצועיות מצד חברת האחסון. לא סתם מקצים תעבורה יומיתחודשית, וכל עוד אתה לא עובר את המקצה הם לא אמורים להגביל אותך, ובטח שלא לכמה שעות.

  11. פחן הגיב:

    נותן לי שגיאה אני לא מצליח
    לדעת למה.
    הרי הקוד:


    <%@ Language=VBScript%>
    <%
    client_id=Request.querystring("client_id")
    response.write client_id
    set conn=Server.CreateObject("adodb.connection")
    conn.Open "mercaz_meida"
    set rs64=Server.CreateObject("adodb.recordset")
    sql64="select * from kesher_settlef where client_id=" & client_id &" "
    ‘reponse.write sql64
    rs64.Open sql64,conn
    sql1="insert into kesher_settle(status,enter_date,hatraa,first_name,last_name,birth_date,family_status,job,children,address,hphone,wphone,mobile,fax,email,remark,came_from,ech) values(" & rs64("status") & ",’" & rs64("enter_date") & "’," & rs64("hatraa") & ",’" & rs64("first_name") & ",’,’" & rs64("last_name") & "’," & rs64("birth_date") & "," & rs64("family_status") & ",’" & rs64("job") & "’," & rs64("children") & ",’" & rs64("address") & "’,’" & rs64("hphone") & "’,’" & rs64("wphone") & "’,’" & rs64("mobile") & "’,’" & rs64 ("fax") & "’,’" & rs64("email") & "’,’" & rs64("remark") & "’," & rs64("came_from") & "," & rs64("ech") & ")"
    Response.Write sql1 & "<br>"
    response.write sql1
    conn.Execute sql1
    set rs2=Server.CreateObject("adodb.recordset")
    sql2="select * from settle_interestf where client_id=" & client_id &" "
    do until rs2.eof
    sql13="insert into settle_interest(client_id,yeshuv,moaza,area) values(" & rs2("client_id") & "," & rs2("yeshuv") & "," & rs2("moaza") & ",’" & rs64("area") & ")"
    conn.Execute sql13
    rs2.movenext
    loop

    ‘response.redirect "passn1.asp"
    rs2.close
    set rs2=nothing
    rs64.close
    set rs64=nothing
    conn.Close
    set conn=nothing
    %>


    השגיאה


    operation is not allowed when the object is closed

    השגיאה על השורה המודגשת בשחור

  12. ניר טייב הגיב:


    השגיאה אומרת שאתה לא יכול להשתמש בפעולה זאת כי האובייקט סגור
    אמנם יצרת אותו(את הרקורדסט) אבל כדי שתוכל להשתמש בו אתה חייב קודם לפתוח אותו ושיהיו בו נתונים ואח"כ יהיה אפשר להשתמש ב-EOF

  13. פחן הגיב:

    צודק
    טעות מטומטמת
    תודה ויום טוב

  14. פחן הגיב:

    בעייה עם מספר עשרוני
    כאשר יש לי מספר עשרוני אשר קטן מאחד
    לדוגמא:0.9 בהדפסה של הערך הוא נותן לי 9. בלי ה-0 זמה ניתן לעשות בשביל זה???
    תודה.

  15. תעשה דבר כזה..


    NumOf = "0.9"
    If NumOf < 1 then
    response.Write NumOf
    Else
    NumOf  = Cint(NumOf )
    response.write NumOf
    End if

    מקווה שעזרתי.

  16. פחן הגיב:

    אני לא יודע לפני מה המספר לכן
    נראה לי שהבדיקה צריכה להיות האם המשתנה הוא קטן מ1 ואז לשרשר בצורה כל שהיא למספר את ה-0 לפני הנקודה של המספר.
    השאלה היא אם אין דרך לפתור את זה בצורה אחרת ואיך אני משרשר את זה למשתנה????

  17. פחן הגיב:

    שאלה על כפתור מסוג radio
    יש לי טופס למילוי של כמה שאלות 1.
    שהמשתמש צריך לבחור תשובה אחת וללחוץ על כפתור מסוג radio
    לדוגמא:


    <input type="radio" size="40" name="has" value="1">יסודית  <input type="radio" size="40" name="has" value="2">תיכונית  <input type="radio" size="40" name="has" value="3">אקדמאית

    הבעייה היא שאם אני לא ממלא את כל השאלות הוא נותן לי שגיאה במשפט ה-sqlשמכניס את התשובות לטבלה.
    רקר כאשר אני ממלא את כל השאלות הוא פועל ולא נותן שגיאה וגגם מכניס את המשפט לטבלה
    מה הבעייה .
    2.
    מישהו יודע לענות לי על השאלה מההודעה הקודמת אולי???
    תודה רבה לעוזרים???

  18. בקשר לשאלה הראשונה..
    תכתוב את השאילתה של הוספת הנתונים וננסה לעזור לך

  19. פחן הגיב:

    והשאילתא היא(ארוכה)


    sql="insert into zpro(name1,gander,tel,cel,email,has,nis,prof,nisp,sex,try,mim,area,citya,streeta,tela,vol,numa,tal,dut,expv,timep,remarks,tad,act1,tryp,city,ageu) values(‘" & name1 & "’," & gander & ",’" & tel & "’,’" & cel & "’,’" & email & "’," & has & "," & nis & ",’" & prof & "’,’" & nisp & "’," & sex & "," & try & "," & mim & "," & area & ",’" & citya & "’,’" & streeta & "’,’" & tela & "’," & vol & ",’" & numv & "’,’" & tal & "’,’" & duv & "’,’" & expv & "’," & timep & ",’" & remarks & "’," & tad & "," & tchum & ",’" & tryp & "’,’" & city & "’," & ageu & ")"

    סימנתי במודגש את השדות הרלוונטיים לשאלה

  20. תדפיס את השאילתה ותראה את התוצאה
    ככה


    response.write sql

  21. BuildHome הגיב:

    תשובה
    תבדוק את ערך הנתון שנשלח מהטופס.
    במידה והוא ריק תציב בו את הערך Null.
    If Len(Request.Form("radio1")) = 0 Then radio1 = Null
    לי הייתה את הבעיה הנ"ל והפתרון היחידי היה הצבת Null במשתנה.

  22. פחן הגיב:

    שגיאה על שורה 0
    איך אני יודע איך למצוא היכן השגיאה???

    Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.

    /customer/select_settlex1.asp, line 0

  23. BuildHome הגיב:

    אתה מנסה להוציא נתונים
    שלא קיימים במסד (הנתון הנוכחי לא קיים או שהמסד ריק מרשומות).

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!