שלח תשובה

זירת השאלות

367
צפיות
21
תשובות

האם זה קריטי?!?!?!

,‏ 15 בספטמבר, 2004

בשביל לייעל את הקוד שלי אני רוצה להציב את ה- title של העמוד רק אחרי שאני סוגר את התג HEAD הצורה הבאה:

<html>
<head>
.
.
.
</head>
<title>My Page Name</title>
<body>
</body>
</html>


השאלה האם יש פתרון שעדין יאפשר להשתמש בקוד תקין והאם הצורה הזו תקינה גם ככה?

דרך אגב אני יודע שזה עובד גם ככה אבל לו זו השאלה למי שהתכוון לשלוח לי תשובה כזו.


בכל אופן תודה לכולם.

בברכת שנה טובה,
לושיי

תגיות:

21 תשובות

  1. eLisHa הגיב:

    למה אתה רוצה לשים את TITLE מחוץ ל..
    HEAD?

    זה יוצר דף לא תקין

  2. BuildHome הגיב:

    לייעל את הקוד שלך ?
    זה לא אמור לייעל כלום וזה לא תקני.

  3. ניר טייב הגיב:

    וזה מוריד מהניקוד בגוגל
    וגם המבנה הלוגי של הדף מתבטל בגלל זה
    כל מה שהוא לוגי עקרונית צריך להיות ב-HEAD
    וכל מה שהוא מעשי צריך להיות ב-BODY

  4. נועם א הגיב:

    אז כיצד בכל זאת אני יכול להגדיר
    TITLE גם אחרי שיצאתי מה- HEAD?
    אולי שימוש בצד לקוח או צד שרת אחרי זה.

  5. BuildHome הגיב:

    אי אפשר [באופן תקני]
    ובמה זה כבר יכול לעזור לך?

  6. נועם א הגיב:

    עברית
    האם בשביל למנוע ג'יבריש באתר מספיקים הקודים הבאים:

    <%@ LANGUAGE = "VBScript" codepage="1255"%>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charSET=windows-1255">

    תודה

  7. נועם א הגיב:

    חס וחלילה לא ניסיתי להעליב אותך
    יכול להיות (אחרי שאני קורא שוב את ההודעה) שהתשובה שלי הייתה קצת גרועה.
    אבל הכוונה הייתה אמיתית שזה ממש לא משנה למה אני פשוט צריך את זה עבור קוד שאני בונה. תודה ואני מצטער

  8. BuildHome הגיב:

    אין דרך תקנית אחרת
    אני יכול רק לומר שאם תשים את כותרת העמוד מחוץ ל-HEAD זה לא יכול לייעל דבר בעמוד.

  9. ניר טייב הגיב:

    אין דרך
    עליך פשוט לחזור כמה שורות אחורנה לתוך ה-HEAD.

  10. נועם א הגיב:

    ואם בכל מידי פעם מופיע לי ג'יבריש
    באתר, ממה עוד זה יכול לנבוע?

  11. נועם א הגיב:

    לא + הסבר
    הג'יבריש מופיע רק כאשר אני מפנה אל עמוד באמצעות:
    Response.Redirect

    ואני לא חוזר אל אותו עמוד.
    זאת אומרת אם אני שולח למחיקה וחוזר אל אותו עמוד אין ג'יבריש לעומת זאת כאשר
    אני שולח לדף אחר יש ג'יבריש!

  12. BuildHome הגיב:

    אם אני לא טועה
    שאלת את השאלה בתפוז.

    בכל מקרה, מקום השאלה הוא בפורום צד שרת.

  13. נועם א הגיב:

    כן אבל כל העץ כבר כאן, אז למה עכשיו
    לעבור?!
    אין לי כוח

  14. BuildHome הגיב:

    צד לקוח אינו צד שרת
    לא צריך לפרט יותר מזה.

    יש סיבה לפיצול פורום צד לקוח וצד שרת.

  15. אם אתה מתעקש לקבוע כותרת מחוץ לhead
    תוכל להשתמש ב- JS למטרה זו.
    דוגמא:


    <script type="text/javascript">
    document.title='בלה בלה';
    </script>

    מקווה שעזרתי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!