שלח תשובה

זירת השאלות

304
צפיות
9
תשובות

שגיאה בג’אווה סקריפט :(

,‏ 24 בינואר, 2004

שלום לכולם 🙂

זאת הפונקציה:
function Hide(i)
{

if(navigator.appName.indexOf("Netscape")!=-1)
{
close_menu();
document.layers.subMenu[i].visibility="hide";

}
if(navigator.appName.indexOf("Microsoft")!=-1)
{

close_menu();
document.all.subMenu[i].style.visibility="hidden";
}
}

והשגיאה בתמונה מצורפת.
המשפט הבעייתי:
document.all.subMenu[i].style.visibility="hidden";
המון תודה!
דולפינטע

תגיות:

9 תשובות

  1. dolphineta הגיב:

    איך עושים יישור לשמאל לקוד שצירפתי?

  2. dolphineta הגיב:

    הנה הקוד והשגיאה בשאלה הראשונה.

    function Hide(i)
    {

    if(navigator.appName.indexOf("Netscape")!=-1)
    {
    close_menu();
    document.layers.subMenu[i].visibility="hide";

    }
    if(navigator.appName.indexOf("Microsoft")!=-1)
    {

    close_menu();
    document.all.subMenu[i].style.visibility="hidden";
    }
    }

  3. ניר טייב הגיב:

    נראה לי…
    יכול להיות שה- i לא מוגדר בשורה באה :::


    document.all.subMenu[i].style.visibility="hidden";

  4. dolphineta הגיב:

    הוא מוגדר גלובלי, אולי הבעייה היא –

    document.write("<div id="+subMenu[i] );

    הוא לא מזהה את הערך שבתוך ה-subMenu אולי אני לא ניגשת אליו נכון?
    המון תודה!

  5. barbu הגיב:

    זה הקוד המלא… תודה…
    הבעיה היא שהוא לא מזהה את התוכן המערך של ה Submenu…
    תודה

  6. לא ברור לי מה אתה מנסה לעשות
    כל מה ש-subMenu[i]
    מכיל, זה מחרוזת.

    אתה לא יכול לעשות פעולה כזו:
    document.layers.subMenu[i].visibility="hide";

    על מחרוזת. אתה צריך אובייקט בשביל זה.

  7. barbu הגיב:

    אני מנסה…
    אני הגדרתי submenu בשם של המחרוזת שנמצאת בתוך המערך…
    לא מצאתי דרך אחרת לעשות זאת….

  8. barbu הגיב:

    תיקון…
    בניתי DIV שהוא invisible והשם שלו מצוי במערך… על ה DIV הנ"ל ישנה טבלה שהיא בעצם submenu…
    אני מנסה להראות את הDIV עצמו…
    כאשר בניתי את זה בתחילה עם הID של הDIV הוא זיהה לי את זה נכון ובאמת הראה/הסתיר אותו.
    מכיוון שיש לי שני submenus, חשבתי להכניס את השמות שלהם לתוך מערך וכך להגיד איזה submenu אני רוצה להראות/להסתיר…
    הבעיה היא שאני לא יודעת איך בדיוק לעשות זאת…

שלח תשובה