שלח תשובה

זירת השאלות

366
צפיות
15
תשובות

שאלה..

,‏ 16 במאי, 2005

האם ניתן לעשות פונקציה שאם המשתמש לא לחץ רווח בין נגיד 100 תווים אז הפונקציה הזאת תעשה רווח בין התווים.
אני לא ממש יודע אך להסביר אבל אני אנסה…

נגיד משתמש שרוצה להרוס פורום אז הוא יכתוב:
"חחחחחחחחחחח……….. ויוסיף עוד הרבהה סתם כדי להרוס ואז ה DIV של תוכן  ההודעה התערך ויצא מהגבולות שהגדרתי לו…
אז אני רוצה שהפונקציה הזאת תעשה רווח בין התווים כדי שלא יגרם שהDIV A התערך.
אבל אני לא רוצה שנגיד הוא כתה:
"יע יעיע כעיע י כגכ י יעיככ"(סתם לדוגמא) ויש רווח בן כל מילה אז שלא ירד שורה כדי שזה לא יגע הDIV הרי מתי שיש רווח הדפדפן יודע לבד לרדת שורה…
השתמשתי בקוד שנתנו לSITEMASTER :


Set oRegExp = new RegExp
oRegExp.Global = True
oRegExp.IgnoreCase = True
oRegExp.Pattern = "([sS]{100})"
str= oRegExp.Replace(str,"$1<br>")
Set oRegExp = Nothing

אבל הבעיה בו היא שהוא יורד שורה אפילו אם יש רווח בין המילים…
הבנתם את הקוונה שלי?
אני לא יודע אך להתחיל לעשות כזה דבר או אפילו אם אפשר…
אם אפשר בבקשה להציעה לי רעיון אך לעשות כזה דבר…

תגיות:

15 תשובות

  1. אוריקס הגיב:

    בתנאי שהגבלה ל IE בלבד לא מפריעה לך

  2. ניר טייב הגיב:

    עבור מוזילה ודפדפני תומכי תקן
    אחרים, זה אמור להיות max-width ובכך הטקסט נחצה.

  3. somebody הגיב:

    ה max-width לא פועל לי…
    אני לא משתמש בטבלה אני משתמש ב DIV זה משנה?
    אם לא אז זה מה שעשיתי:
    <div style="display:none;width:95%;border:1px solid #1A5886;background-color:#82BCE8;WORD-WRAP: break-word;direction:rtl; max-width:600px;" id="6">
    זה עוצר את הDIV ברוחב 600 פיקסלים אבל הטקסט יוצא מימנו וממשיך על העמוד….
    זה לא מריד שורה..
    ההודעה לא כל כך מובנת כי ההוספת הודעה ב אופרה לא טוב…
    אחרי שמישרים לשמאל לא ניתן להחזיר חזרה לימינה+ זה לא מוסיף את התווים של סוף קוד ותחילת קוד…

  4. somebody הגיב:

    שאלה..
    איפה אפשר לילמוד על כל הפרמטרים במסד MYSQL
    אני מתקוון לזה שבונים טבלה חדשה ואז בצד יש תיבת SELECT שבוחרים בה את סוג השדה…
    לדוגמא:
    int..
    (אני יודע מזה אבל זה היה הכי קל ליכתוב כאן)
    ואך עושים מספר אוטומטי בMYSQL?

  5. BuildHome הגיב:

    לפי הידוע לי MYSQL לא תומך
    במספור אוטומטי.
    כמובן שצריך פתרון לבעיה ואני מניח שכבר מצאו, רק נותר זה לחפש

  6. somebody הגיב:

    לא משנה..
    יש מיספור אוטומטי כבר אמרו לי אך..
    תודה בכל מיקרה.

  7. BuildHome הגיב:

    מאיזו גרסא?
    מאז ומתמיד?? פשוט זכור לי שאין..

  8. ניר טייב הגיב:

    אני יודע שבאלפא של 5 יש
    למרות שאני סבור מאוד שיש גם בכל גרסאות 4 למיניהם.
    אתה יכול לבדוק באתר שלהם.

  9. BuildHome הגיב:

    כנראה
    אני קראתי פה ואיכשהו זה נטמן בזכרוני :

    http://asp.org.il/article/asp-and-mysql (ראה חסרונות)

    אני מניח שהם התכוונו בזמנו לmySQL בגרסא 3 ולא 4+.

  10. Admini הגיב:

    יש ועוד איך החל מגירסא 3
    זה נקרא Auto_Increment…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!