שלח תשובה

זירת השאלות

148
צפיות
7
תשובות

כן כן, זה שוב אני….

,‏ 7 בפברואר, 2004

שלום לכולם!
תראו, האתר שלי מוכן כבר אבל אני חייב שתעזרו לי קצת לחשוב…

יש לי מערכת התחברות לאתר והכול סבבה איתו…אבל,
אני רוצה להציג את כול מי שמחובר אצלי באתר ואין לי מושג באיזה שיטה או איך לעשות את זה…:(


אז אם תוכלו לתת לי הסבר מפורט איך לעשות ובאיזה שיטה להשתמש אני יודה לכם מאוד!

תודה מראש..!

תגיות:

7 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    איך נראה ה-DB שלך???
    כי ז יהיה אפשר לעזור לך
    ושאתה עושה התחברות אתה שומר נתונים ב-session ???

  2. לא הבנתי בדיוק…
    מזתומרת איך ה-DB שלי נראה??? זה אקסס….

    ואני גם משתמש ב-COOKIES וגם ב-SESSION

  3. ניר טייב הגיב:

    הכוונה איך …
    איך הטבלאות שלך בנויות…
    והייתה לי הרגשה שאתה עובד כך עם sessions כדאי לך לקרוא את המאמר במדור ASP על ניהול session ואז(אחרי שתקרא ותבצע) תוכל לעשות לולאה על הרקורדסט ולהציג את כל מי שנמצא באתר

    מי שכתב את המאמר יצא צדיק

  4. אני חושב שאתה תועה….
    הרי SESSION פועל על הגולש עצמו ולא על על כולם….

    אז אי אפשר לשלוף לו את ה-SESSION מהמחשב נכון?

    עשיתי ככה:


    <%
    for each item in session.contents
    response.write session.contents(item) & "<br>"
    next
    %>

    ה-SESSION שאני רוצה להציג נקרא USERID

    אז לפי דעתי צריך לציג את זה ב-APPLICATION מי שיאומר לי איך, יצא צדיק!

  5. ניר טייב הגיב:

    שמע…
    גם אני ניסיתי לעשות זאת ע"י application בקובץ הגלובל עזה
    ההכנסה לאפליקיישן קלה אבל הוצעתו קשה כי אתה מכניס מחרוזות
    לכן תקרא בבקשה את המאמר במדור ASP על ניהול סיישן ואז תעשה לולאה על הרקורדסט של טבלת הסיישנים וכך בלי כל בעייה תוכל להוציא את המשתנים שנמצאים וע"י רענון העמוד תוכל להציג רשימה עדכנית

  6. אמממממ….
    קודם כול תודה!

    עכשיו תשמע אחי, קראתי את המאמר כרגע איזה 10 פעם ניסתי להבין ולנסות איך לעשות את הלולאה….וכרגיל זה לא הצליח…

    אז אולי משהו יוכל להראות לי בערך איך עושים את זה…רק בערך…

    תודה!

    נ.ב.
    מ זה הרקורדסט? איפה זה נמצא?

    שוב תודה..!

  7. ניר טייב הגיב:

    אני רואה…
    שאין לך עדיין ניסיון עם מסדי נתונים ולכן לא ממש הבנת
    בעצם הרקורדסט זה אובייקט שמכיל את כל השדות שנמצאות בטבלה (אחת או יותר) במסד נתונים לעוד על הרקורדסט אתה יכול להיכנס למדריך ASP במדור ה-ASP שם יש מדריך דיי מפורט על מסדי נתונים

שלח תשובה