שלח תשובה

זירת השאלות

322
צפיות
3
תשובות

שאלה נוספת

,‏ 29 בפברואר, 2004

ב – asp.net
שאני מושך נתונים ל – dropdownlist הוא ישר מעלה את הראשון כברירת מחדל האם אני יכול שבהתחלה יהיה ריק ולא הראשון?

תגיות:

3 תשובות

  1. itay26 הגיב:

    ובנוסף אם אני מושך..
    נתון מה- database איך אני מגדיר שה- dropdownlist יקבל את הערך…?

  2. ניר טייב הגיב:

    מקווה שאני אעזור
    אני לא מבין גדול טכנולוגיית דוט נט אבל אני מבין ב-ASP ולדעתי אפשר לעשות דבר כזה ב-ASP

    <select>
    for (i=0;i<=rs.recordCount;i++){
    <option value="<% =rs.fields(fld) %>"><% =rs.fields(fld) %></option>
    rs.moveNext
    }
    </select>

    מקווה שעזרתי למרות שמה שרצית זה עזרה ב-דוט נט

  3. itay26 הגיב:

    תודה אבל אני
    התכוונתי שאם אני מפנה את ה – datasource של ה – dropdownlist ל – database ואז הוא מושך לי את כל הנתונים אבל אז הוא שם את הנתון הרשאון כברירת המחדל ואם אני מבצע בחירה אני לא יכול לבחור בו…

    ובנוסף אני רוצה לדעת אם זה אפשרי שיש לי ב – database ערך מסוים איך אני מוציא אותו ל – value שלו…

    אבל תודה בכל אופן על הנכונות…

    איתי

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!