שלח תשובה

זירת השאלות

246
צפיות
14
תשובות

שלום חבר’ה! יש לי בעיה

,‏ 6 במרץ, 2004

אני מנסה לשים בדף המצורף פונקציית REPLACE אבל משום מה זה לא עובד!
הנה קוד ה REPLACE AKH –



Function PutHTmlA(str)
PutHtmlA=Replace(str,"<br>",vbcrlf)
End function

תגיות:

14 תשובות

  1. Wazzap הגיב:

    (תראו קובץ מצורף בבקשה)
    ותודה מראש לכולם!
    מקווה שתוכלו לעזור לי!

  2. הינה תשתמש בכול אלה…..


    <%
    a = Request.form("a")
    a = Replace(a, """", """)
    a = replace(a, "’", "”")
    a = Replace(a, "", "ללא שם")
    a = Replace(a, "<", "<")
    a = Replace(a, ">", ">")
    a = Replace(a, "(", "(")
    a = Replace(a, ")", ")")
    a = Replace(a, "=", "=")
    %>

  3. ניר טייב הגיב:

    תשתמש ב-return


    Function PutHTmlA(str){
    PutHtmlA=Replace(str,"<br>",vbcrlf)
    return (PutHtmlA);
    }

    שנה את זה ל-VBS כי אני לא יודע איך עובדים עם return ב-VBS

  4. ניר טייב הגיב:

    זה בשבילו
    ותאמין לי הוא מכיר את כל אלו והוא לא ביקש דברים כאלו

  5. ניר טייב הגיב:

    הינה משהו קטן


    Function PutHTmlA(str)
    PutHtmlA=Replace(str,"<br>",vbcrlf)
    return (putHtmlA)
    End function
    putHtml = cal PutHtmlA(putHtml)
    response.write(putHtml)

  6. Wazzap הגיב:

    אבל
    יש מקום מסויים בדף שבו אני צריך לשים את הפונקציה? לא משנה איפה שמתי זה לא עבד!
    תוכל למקם לי את הפונקציה בדף?

  7. ניר טייב הגיב:

    בקובץ
    טקסט לא מצאתי את הפונקציה תוכל לעלות שוב או לכוון אותי אליה בדף ?

  8. Wazzap הגיב:

    היא לא מופיעה בדף כי אין לי מושג
    איפה למקמם אותה! תוכל להדריך אותי?

  9. ניר טייב הגיב:

    טוב שמע…
    בדף שלך שים את הפונקציה אחרי הבדיקה האם הכפתור נלחץ ולפני ההכנסה למסד הנתונים

  10. Wazzap הגיב:

    מצטער ניר לא הבנתי…
    לא הבנתי ממש מה אמרת :/

  11. ניר טייב הגיב:

    הנה התיקון
    ואם משהו לא עובד זה כנראה בגלל ה-return

  12. Wazzap הגיב:

    תודה רבה רבה!!! עובד!
    עוד שאלה…. למה הIIS שלי לא מאפשר לי הכנסת נתונים לדטא בייס אלא רק הצגתם?

  13. jonatan44 הגיב:

    ביגלל שאין לך הרשאות
    כתיבה,אני מניח שאתה עובד אם ACCESS,בתיקיה של הקובץ אתה צריך הרשאות כתיבה , סדר את זה דרך מימשק הניהול של ה-IIS,אני מציע לך כדי לימנוע צרות מיותרות לתת הרשאות כתיבה ברמת ה NTFS (אני חושב?).

  14. ניר טייב הגיב:

    אם לא…
    לדעתי זה בגלל סוג הסמן של הרקורדסט בשורה הבאה :

    rsAdd.Open strsql, conn, 3, 3

    שנה את סוג הסמן ל-2

    rsAdd.Open strsql, conn, 2, 3

שלח תשובה