שלח תשובה

זירת השאלות

294
צפיות
8
תשובות

מה לא טוב בקוד הבא…..

,‏ 27 במרץ, 2004

מה לא טוב כאן?



<div align=center>
<%
set con = server.createobject("adodb.connection")
con.open "driver={microsoft access driver (*.mdb)}; dbq=" & server.mappath("book.mdb") & ";"
set rs = con.execute("select * from book")
if request("page") = "add" then
con.execute "insert into book (name,mail,msn) values (‘" & request("name") & "’,’" & request("mail") & "’,’" & request("msn") & "’)"
end if
%>
<table border="8" width="650" cellpadding="1" cellspacing="1" style="font-size:12px;">
<tr>
<td bgcolor=yellow text=res width="450" class="bgcolor2"><font size=3 face=arial><b><center>הודעת המשתמש</b></td></f>
<td bgcolor=yellow text=res width="250" class="bgcolor2"><font size=3 face=arial><b><center>דואר אלקטרוני </b></td> </f>
<td bgcolor=yellow text=res width="150" class="bgcolor2"><font size=3 face=arial><b><center>שם משתמש</b></td></f>
</tr>
<%
while not rs.eof
%>
<tr>
<td bgcolor=red text=yellow width="500" class="bgcolor1"><font size=2 face=arial><b><center><%=rs("msn")%></b></td> </f>
<td bgcolor=red text=yellow width="200" class="bgcolor1"><font size=2 face=arial><b><center><%=rs("mail")%></b></td></f>
<td bgcolor=red text=yellow width="150" class="bgcolor1"><font size=2 face=arial><b><center><%=rs("name")%></b></td> </f>
</tr>
<%
rs.movenext
wend
%></table>

</div><div align=right>
<form name="example" method="get" action="index.asp">
<INPUT type="text" name="name">:שם משתמש<br>
<INPUT type="text" name="mail">:אי-מייל<br>
<INPUT type="text" name="msn">:הודעתך<br>
<INPUT type="submit" name="submit1" value="שלך_הודעתך">
<INPUT type="reset" name="reset1" value="נקה_שטחים">
</form>
</div>


תודה מראש…..

תגיות:

8 תשובות

  1. sd-web הגיב:

    (סליחה) ערכתי קצת את הקוד, כאן החדש


    <body link=black alink=black vlink=black>
    <div align=center>
    <%
    set con = server.createobject("adodb.connection")
    con.open "driver={microsoft access driver (*.mdb)}; dbq=" & server.mappath("book.mdb") & ";"
    set rs = con.execute("select * from book")
    if request("page") = "add" then
    con.execute "insert into book (name,mail,msn) values (‘" & request("name") & "’,’" & request("mail") & "’,’" & request("msn") & "’)"
    end if
    %>
    <table border="8" width="650" cellpadding="1" cellspacing="1" style="font-size:12px;">
    <tr>
    <td bgcolor=yellow text=res width="450" class="bgcolor2"><font size=3 face=arial><b><center>הודעת המשתמש</b></td></f>
    <td bgcolor=yellow text=res width="250" class="bgcolor2"><font size=3 face=arial><b><center>דואר אלקטרוני </b></td> </f>
    <td bgcolor=yellow text=res width="150" class="bgcolor2"><font size=3 face=arial><b><center>שם משתמש</b></td></f>
    </tr>
    <%
    while not rs.eof
    %>
    <tr>
    <td bgcolor=red text=yellow width="500" class="bgcolor1"><font size=2 face=arial><b><center><%=rs("msn")%></b></td> </f>
    <td bgcolor=red text=yellow width="200" class="bgcolor1"><font size=2 face=arial><b><center><a href="mailto:<%=rs("mail")%>"><%=rs("mail")%></a></b></td></f>
    <td bgcolor=red text=yellow width="150" class="bgcolor1"><font size=2 face=arial><b><center><%=rs("name")%></b></td> </f>
    </tr>
    <%
    rs.movenext
    wend
    %></table>

    </div><div align=right>
    <form name="example" method="get" action="index.asp">
    <INPUT type="text" name="name">:שם משתמש<br>
    <INPUT type="text" name="mail">:אי-מייל<br>
    <INPUT type="text" name="msn">:הודעתך<br>
    <INPUT type="submit" name="submit1" value="שלך_הודעתך">
    <INPUT type="reset" name="reset1" value="נקה_שטחים">
    </form>
    </div>
    </body>

    מישהוא יכול להסביר לי למה זה לא עובד לי?
    תודה…..

  2. itay26 הגיב:

    תן את ההודעת שגיאה שהוא נותן לך

  3. ניר טייב הגיב:

    קלוט
    אתה צריך להגדיר מה לא בסדר בקוד. לכתוב לנו את השגיאה, מה אתה מנסה לעשות ואת הקוד הרלוונטי

  4. אוריקס הגיב:

    מרפרוף קל
    כתבת

    while not rs.eof

    במקום

    do while not rs.eof

  5. ניר טייב הגיב:

    אז ריפרפת פחות מידי
    כי הוא כתב גם went בסוף הלולאה

  6. sd-web הגיב:

    כבר פתרתי.
    לא כתבתי ב- action ב- form משהוא……. (page=add)

שלח תשובה