שלח תשובה

זירת השאלות

262
צפיות
9
תשובות

בעיה בתאריך בבסיסי נתונים של SQL SE

,‏ 30 במרץ, 2004

יש לי נושאים של הפורום שברירת מחדל של ההודעה היא מוגדרת בבסיס הנתונים
ככה (getdate())

מה שאני רוצה לעשות זה לספור כמות ההודעות שפורסמו היום.
כאן נוצרת הבעיה.

הנה הפרטים שלי.
1) זאת שאילתא שאמורה לתת לי את התוצאות של ההודעות שפורסמו "היום"



"SELECT * FROM ForumMessages WHERE ( DateMessage = " & Date() & " )"


בגלל שהגדרתי ברירת מחדש בבסיס הנתונים את התאריך אז הוא מוכנס ככה
Mar 28 2004 5:17PM

הפונקציה Date() מחזירה את התאריך ככה 28/03/04

בגלל שיש הבדל בין 28/03/04 למה שיש בבסיס הנתונים Mar 28 2004 5:17PM
התוצאה של שאילתא היא כלום , אפס למרות שזה אותו תאריך.

איך אני יכול לעשות ככה שהשאילתא תתן לי את התוצאות ?

תודה.


ואההה , אוריקס ענה לי ככה:
הכי כדאי לך לדעתי להשוות בנפרד את היום, החודש והשנה. אתה גם יכול לבדוק אם DateDiff מחזיר לך 0

איך משתמשים בזה בדיוק?
תודה שוב מראש.

תגיות:

9 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    חברה, לפחות תרשמו שאתם לא יכולים…
    לעזור שאני לא יעשה הקפצות כל פעם.

  2. itay26 הגיב:

    אתה כותב ב- asp?
    כשאתה מכניס את date()?

  3. בוב הגיב:

    לא יודע אם הבנתי אותך אבל…..
    אתה צריך להגדיר את סוג התאריך בבסיס הנתונים, כך שזה יוצג ויאוחסן כמו שצריך.
    ושאתה ניגש לנתוני תאריך ב-ASP גש כך –


    #30/3/2004#

    מקווה שזה מה שרצית….

  4. mrmistory הגיב:

    תראו בבקשה בסוף הנושא שלי יש….
    בסוף הנושא הראשי שלי יש שם שאלה איך להשתמש אם המצב הקיים לפי הסבר שלמעלה אם DateDiff

  5. mrmistory הגיב:

    זה קצת חשוב, מישהוא יודע תשובה ?…
    תודה

  6. ניר טייב הגיב:

    למיטב ידיעתי כשמשווים תאריכים
    זה לא משנה באיזה פורמט הם אלו אותם תאריכים

שלח תשובה