שלח תשובה

זירת השאלות

225
צפיות
19
תשובות

האם אפשר להתחבר לקובץ אקסס……..

,‏ 22 באפריל, 2004

שלי שהוא בשרת מסויים שהוא לא שלי ?
אני רוצה להתחבר לבסיס הנתונים דרך קובץ ASP ולעשות שם שינויים אבל כשאר הקובץ ASP מורץ מהשרת ביתי שלי.

תודה מראש.

תגיות:

19 תשובות

  1. אפשר, אבל זה *מאוד* איטי.
    איך עושים את זה? אין לי מושג – אף פעם לא ניסיתי…

  2. אני חושב שאני יודע…
    תראה אם הקוד שלך בנוי כמו שלי אז כנראה שזה יעבוד לך, אבל אני אישית עוד לא ניסתי זאת…

    בטח ראית שורה כזאת במהלך פתיחת המסד

    dsn="provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source="& server.MapPath("bla.mdb") &""

    אז איפה שרשום לך bla.mdb תכתוב את הכתובת שאתה רוצה להתחבר אליה (כולל http://) וזהו…:)

  3. ניר טייב הגיב:

    טעות
    השיטה Server.MapPath זה עובד רק לקבצים שיש בשרת (לכן משתמשים באובייקט SERVER)… חפש ב-FAQ של פורום ASP בתפוז נראה לי שיש שם את התשובה

  4. mrmistory הגיב:

    אתה יכול להראות לי …..
    התחברות מלאה ולא להפנות אותי במקרה אם זה לא קשה ?

  5. ניר טייב הגיב:

    אף פעם לא ניסיתי
    אבל ידוע לי מה-FAQ של תפוז שיש בעיות עם הלוגין למסד (או משהו כזה) בגלל הימצאותו על שרת מרוחק

  6. mrmistory הגיב:

    תודה בכל זאת. ילדה בלבן אולי את….
    יודעת או מישהוא אחר ?
    תודה.

  7. mrmistory הגיב:

    חברה, יש לי בעיה רצינית אם הודעה…
    הבא.
    אני עובד אם תוכנת INTERDEV, מה שאני רואה לא קרה לי אף פעם כי תמיד הייתי עובד אם WIN 98 ואף פעם לא אם XP

    את הבעיה הזאת ראיתי רק במחשבים של XP וגם רק בזמן אחרון.
    זה קופץ כאשר אני רוצה לשמור את השינויים שעשיתי בדפי ASP, לא יודע אם זה גם ב-HTML כי אני לא עשיתי HTML עדיין בפרוייקט שלי.

    תראו את התמונה שהעלתי ותגידו בבקשה מה זה יכול להיות ?
    שבת שלום ותודה מראש.

  8. mrmistory הגיב:

    OK, יש לך דרך לפתור את הבעיה…….
    שיש לי ?

  9. אממ…
    אף לא עבדתי עם אינטרדב, אבל באופן כללי נראה שהוא לא מאפשר לך לשמור את המידע כי הקובץ כבר רץ.

    אם אתה סוגר את הדפדפן בו רץ הקובץ הזה זה עדיין קורה? אתה בטוח שהקובץ הוא לא לכתיבה בלבד? זה קורה *בכל* המקרים בהם אתה מכניס שינויים בקובץ?

  10. mrmistory הגיב:

    לא חשוב באיזה מצב זה פעם….
    קורה פעם לא קורה.
    ב-98 אף פעם לא קורה, ב-XP לאחר חודש גג חודשיים זה מתחיל לזייף.

  11. אי אפשר
    לא ישירות, לפחות.
    ניתן לעשות את זה בדרך עקומה ע"י שימוש ב-XML.

    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=141&QID=2423

  12. אממ…
    אם אתה מכבה את ה-IIS – זה עדיין קורה לפעמים?

  13. mrmistory הגיב:

    לכבוד זה………
    לא לאפשר להריץ אתר דרך השרת ?
    אם כן אז דרך התוכנה הזאת לא ניתן בכלל לפתוח קבצי ASP אם השרת מכובה.

    איך מכבים בכלל ?

  14. בניהול של ה-IIS,
    קליק ימני על Default WebSite, יש שם אופציה ל-Stop.

    תעזה Stop ואז תבדוק אם הבעיה חוזרת על עצמה.

  15. mrmistory הגיב:

    כמו שחשבתי……..
    שאם זה מכובה אז זה לא יפתח בכלל את הקבצים של ASP

    הנה התמונה של ההודעה החדשה.

שלח תשובה